Un an de blogging! 💙

Astăzi se împlinește un an de la primul meu articol scris aici, pe Aeriana’s Blog – un an cu-adevărat plin, care prevestește un altul și mai și, sper eu.

Multe premiere au avut loc în acest an, începând cu primul meu zbor cu un avion civil, primele interviuri, primele salturi cu parașuta și terminând prin a vizita 4 țări (ultimele 2 vor apărea în articolele ce urmează).

Cele 70 de articole au avut, ca rezultat, aproximativ 4500 de vizitatori și 7000 de vizualizări, lucru pe care nu l-am prevăzut pe final de sesiune fiind, când am decis că e vremea să creez acest spațiu ce mă reprezită. Da, nu sunt cifre impresionante, dar pentru mine, care am plecat la drum fără experiență și așteptări, înseamnă foarte mult.

Dacă ar fi să fac o comparație cu mine, cea de anul trecut, aș spune că am învățat să-mi prioritizez mai bine activitățile și să-mi gestionez timpul într-o manieră mai eficientă. Asta duce la desfințarea părerii mele anterioare, conform căreia: trebuie să postezi zilnic.

Recitesc cu amuzament primele articole. Îmi dau seama ce trebuia să scriu și ce trebuia să păstrez pentru mine. În același timp, nu cred că aș vrea să schimb ceva. Entuziasmul trebuie menținut la un nivel ridicat, iar dacă acțiunea de a-mi povesti activitățile zilnice a dus la păstrarea entuziasmului, atunci a fost o decizie bună.

Așadar, ce am învățaț într-un an de blogging?

  • Să fac diferența între informațiile personale și amprenta personală adusă fiecărui articol
  • Să iau în considerare feedback-ul celor din jur
  • Să mă documentez serios înainte de a dezbate un subiect
  • Am învățat că oamenii reprezintă o mare sursă a inspirației și motivației mele
  • Calitatea primează în fața cantității
  • Trebuie să am răbdare. Nimic bun nu vine nemuncit.

Nu pot decât să le mulțumesc celor care-mi susțin, de fiecare dată, intenția de a crea ceva nou , celor ce-mi citesc articolele, celor ce le promovează, pentru că au încredere în mine și celor care pur și simplu trec pe aici și-și arată aprecierea.

Sunt foarte bucuroasă că nu am renunțat la acest blog, început timid. Din contră, am planuri mari în 2019 și aștept cu nerăbdare să văd dacă îmi veți împărtăși entuziasmul!

Bonus: Cele mai citite 3 articole

Mulțumesc! Pe mâine! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s