Kickboxing

Lecție de kickboxing  

Iar sunt pe ultima sută de metri cu articolul zilnic. Am eu talentul de a face asta.

Cum am spus și cu alte ocazii – sunt haotică. E o chestie esențială, tot încerc să scap de ea, dar tind să cred că va mai dura. Din contra, realizez că orice efort de a echilibra lucrurile, mă aruncă într-o prăpastie și mai mare. Prin „realizez”, vreau să zic că de multe ori nu-mi dau seama singură unde greșesc, mai am nevoie de ceva ajutor din exterior.

Și uite așa, din dorința de a tot împușca iepuri fictivi, mă tot încurc în propriile activități. Ca să nu mai am discuții, da, în articolul Ziua 2 am menționat că am făcut „vreo 4 luni” de tango, cu accent pe „vreo”. Ideea e că am „asimilat” lucruri foarte generale, ceea ce nu-mi oferă prea multe skill-uri într-un context specific, precum o seară de milonga, să zicem. Iar prin 4 luni mă refer la indicele temporal, adică m-am apucat pe la sfârșitul lui octombrie. Probabil, cu vacanțe cu tot, am mers cam la jumătate din ședințe.

Unde vreau să ajung? Am participat azi la o lecție de kickboxing și mi s-a părut interesant. Nu la fel de extenuant ca la antrenamentul pentru parașutism, dar cu destul de mult potențial, adică mi-aș descărca energia puțin prin „croșeuri”, „uppercut-uri” și alte elemente al căror nume l-am uitat instant. Senseii sunt foarte de treabă și știu să te motiveze și să-ți păstreze și zâmbetul pe buze în același timp.

Clubul Sportiv Kyodai se numește locul unde am mers și-l recomand celor dornici să mai schimbe puțin rutina. Va trebui să aștept să mi se mai elibereze puțin programul și mă voi alătura și eu echipei.

28796140_1802740259792052_5364649673582109006_n
(Clubul Sportiv Kyodai)

Din păcate programul meu se suprapune cu cel de la tango, iar aici lucrurile se complică. N-am decât să am răbdare (stau din ce în ce mai prost la capitolul ăsta), să termin sau să definitivez ce am început, iar apoi să mai adaug sau să înlocuiesc activități. Îmi place mult tangoul, e cel mai apropiat dans de personalitatea mea, dar m-a impresionat căldura oamenilor ăstora (de la kickboxing) și modul în care se motivează reciproc.

Cred că aici intervine nostalgia perioadei în care făceam și eu același lucru cu câțiva colegi pentru admiterea la Academie, dar asta e altă poveste.

Încă puțină organizare și poate îmi dau seama cum să le mixez pe toate.

P.S. M-a însoțit și Ioana (De vorbă cu Ioana) care mărtrisește că i-a plăcut foarte mult și cu siguranță urmează să se înscrie.

Pe mâine! 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s