Hug in a mug

Am ales să-mi petrec după-amiaza ieșind cu Nicoleta, colega și (puțin spus) buna mea prietenă, în oraș. M-a însoțit azi la probele fizice de la aeroclub. E foarte important să ai pe cineva alături care să te motiveze și cum ea s-a lincențiat încă de anul trecut, pregătirea de azi a fost floare la ureche.

Și uite așa, după două ore extenuante, facem noi o plimbare pietonală de la Piața Muncii pâna la Izvor. Intenția noastră e să servim un super desert la Coffeöl, unde tot zicem că vom merge de ceva timp, dar întamplarea face să trecem de locația stabilită, așa că decidem să alegem ceva la random.

Așa ajungem la „Hug in a mug”. Ne place cum sună și intrăm. Da, am ales bine. Ne cuibărim lângă șemineu, comandăm două smoothie-uri. Le primim, dar invers, eu pe cel portocaliu cu morcovi și încă ceva, ea pe cel cu fructe de pădure. Facem schimbul, al meu e acrișor, al ei mai dulce, așa că facem schimb din nou :)) Chelnerul știuse el ce știuse. Așa ajungem la o discuție despre cum lucrurile se întamplă uneori așa cum trebuie, deși noi nu sesizăm asta în primă fază.

Locația e foarte primitoare. Pentru că aveam cadrul perfect, decid că este potrivit pentru interviul pe care de mult aștept să îl iau Nicoletei. Îl voi publica curând. Garantez că e minunat, nici nu putea fi altfel, dar nu dau spoilere, vă las să descoperiți singuri.

(Așa arată tavanul)

Despărțirea de căldura șemineului a fost grea. Dar după mai bine de 2 ore, ne-am făcut curaj să înfruntăm frigul de afară. Încă o zi faină!

Pe mâine! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s