De ce nu am mai am timp?

Scriu asta în timpul unui curs. Sorry! Dar prefer asta în detrimentul discursului legat de cum putem achiziționa noi, studenții, un program de calcul la „doar” 300 € (program necesar pentru realizarea unui proiect obligatoriu semestrul ăsta, evident nimeni nu-l va achiziționa la prețul asta „promoțional”).

Nu asta vreau să dezbat azi. Aleg să vă împartășesc cum mi-am petrecut ultimele zile, iar asta va reprezenta și „o scuză” pentru care merg lucrurile mai încet cu blogul (deși ideile nu încetează să apară).

Îmi fac planuri peste planuri. Diagrama activităților zilnice a ajuns aproape într-un punct critic. Aștept o perioadă de respiro în care să fac câteva modificări, astfel încât să echilibrez mai bine lucrurile. Dacă țineți minte, în primul meu articol aminteam că nu stau excelent la capitolul organizare, așa că-mi dau toată silința.

Cu toate că programul meu a devenit încărcat: facultate (s-a ajuns si la 10 ore/zi), meditații (printre picături), dansuri (4/7) m-am gândit că ar fi drăguț să fac o serie de interviuri luate mai întai oamenilor din jurul meu.

Văd mult potențial și mi-ar plăcea să vă fac și vouă cunoscuți câțiva pamânteni faini.

Interviuri mi-am dorit să iau înca de când aveam o treime din vârsta pe care o am acum. Pe când îmi petreceam serile la bunica mea, urmăream împreună emisiunea „Profesioniștii”, a Eugeniei Vodă, pe unicul program pe care-l recepționa anticul ei televizor, TVR1.

Atenția mea era captată total. Mi se părea foarte natural modul în care moderatoarea reușea să extragă de la invitați cele mai fascinante povești.

Așadar, pregătesc întrebările, după care lansez invitațiile. Sunt convinsă că și oamenii pe care cred că-i cunosc destul de bine, mă vor surprinde la o analiză mai amănunțită.

Pe mâine! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s