Planuri nebuneşti până la 25 de ani!

Hello! 🙂

Sunt aici şi azi şi plănuiesc să vă propun o listă cu lucruri pe care vreu să le duc la bun sfârşit pană la vârsta de 25 de ani, ceea ce înseamnă că mai am la dispoziţie, nici mai mult nici mai puţin de 4 ani fără 18 zile.

Aşa că, să vedem ce-mi născoceşte imaginaţia:

  1. Licenţă de paraşutism. Nici nu m-am înscris bine şi vreau să finalizez totul cu succes. Pâna la urmă asta e ideea, nu? Ideal ar fi să-mi iasă vara asta 😉
  2. Să stapânesc cel puţin 3 stiluri total diferite de dans. Exact! Ne-am apucat de două, tango, respectiv west coast swing, ne mai trebuie ceva latino. Răbdare!
  3. Să vizitez cel puţin primele 10 oraşe, ca şi dimensiune, din ţară. Din câte văd, am bifat 5, mai am încă pe atât. Rămâne între noi că peste 2 zile voi mai bifa unul, nu dau spoiler.20180212_182806959532924.jpg
  4. Vârful Moldoveanu. Neapărat trebuie escaladat. Până atunci nu ar strica să ne antrenăm pe vârfuri mai mici. Hm, Cozia e foarte aproape.
  5. Adăugăm şi noi încă 2 limbi străine la CV? Ar fi drăguţ. Franceza e un target, cu siguranţă, dar nu ştiu dacă a treia să fie germană sau poate rusă (Nu ştiu de unde am slăbiciunea asta pentru rusă, nu e foarte melodioasă, dar poate asta e ideea. Nici cu germana nu mi-e ruşine. Oricare dintre ele, ar alcătui un contrast frumos cu franceza). Gata, sunt suficient de entuziasmată de asta, încât să mă apuc acum. :))
  6. Am de gând să citesc mai mult. Nu cred că pot contoriza numărul cărţilor, nu ar fi prea corect. E vorba despre informaţia acumulată. Ideal ar fi să citesc zilnic câte puţin.
  7. Vizitez fără doar si poate ELVEŢIA. E stabilit, vreau asta. Am văzut imagini superbe şi nu mi-a trebuit mult să mă las cucerită.
  8. Un VLOG. De mult timp vreau un vlog, dar mă gândesc încă la ce fel de conţinut vreau să public. To be continued!

Cam asta ar fi rezoluţia pentru următorii 4 ani. În timp ce scriu îmi dau seama că aş putea să bifez lucrurile mult mai repede. Aş putea reduce totul la un an. Dar să nu ne grăbim. Să nu uităm că mai avem şi facultatea pe listă + practica obligatorie de 3 luni, care se va desfăşura la vară. Apoi anul viitor licenţa.

Acesta este doar primul val de dorinţe. Ţintesc sus, dar încep cu paşi mărunţi. Din experienţa anterioară, cel mai relevant lucru pe care l-am înţeles a fost acela că atunci când îţi doreşti ceva, trebuie în primul rând să nu mai cauţi scuze si să începi să lucrezi la acel ceva, după care, trebuie să dedici mult timp acelui lucru, iar rezultate nu vor înceta să apară. Hm, ăsta e un sfat bun pentru dorinţa mea nr. 8 :))

Pe mâine! 🙂

#ziua8

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s